Gastles  Maryam Foundation

Schermafbeelding 2023-09-14 om 17.06.59

Gastles  Maryam Foundation

Bijna is het zover…de jaarlijkse wintermarkt. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan de Maryam Foundation. Een stichting met als motto: “Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van een kind met kanker?”

De groepen 4 t/m 7 kregen vandaag een gastles van een van de oprichters van de stichting, samen met Dr. Meijer. Zij is als oncologisch arts werkzaam op het Prinses Maxima Centrum te Utrecht. 

Het was een gastles die diepe indruk heeft achtergelaten bij de kinderen. Er werden mooie en goede vragen gesteld. Ze zullen dit bezoek niet snel vergeten.

Bericht namens de stichting: Ons doel is om bewustwording te creëren bij kinderen met betrekking tot kinderen die lijden aan de ziekte kanker. Met name vanuit maatschappelijk en religieus perpectief. Onze missie is om samen een glimlach te toveren op het gezicht van een kind met kanker❤️

Wij willen namens de Maryam Foundation en Dr. Lisethe Meijer de ouders, docenten maar ook vooral de kinderen bedanken voor hun bijzondere en pakkende vragen gedurende onze presentatie. 

https://maryamfoundation.nl